Hoe Broccoli Rijst Maken?

Hoe Broccoli Rijst Maken
Broccolirijst Snijd de broccoli in grove stukken. Maal de broccoli in een keukenmachine of blender tot de grootte van korrels rijst. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Voeg de pompoenpitten en lente-ui toe en bak al roerend een minuutje.

Hoe gezond is broccoli rijst?

Rijst met broccoli is een ontzettend lekkere en gezonde combinatie. Samen vertegenwoordigen ze namelijk een heleboel belangrijke vitamines en mineralen. En je kunt er ook nog eens eindeloos mee variëren. Eet het met gegrilde kipfilet, serveer met een rijke currysaus bij of maak er een lekkere vegan risotto van.

Kun je broccoli rijst rauw eten?

Kun je rauwe broccoli ook eten? – Je kunt de broccoli-rijst ook rauw eten. Wanneer je rauwe groenten eet, blijven er meer voedingsstoffen intact. Maar de vezels in rauwe groenten kunnen moeilijk te verteren zijn. Door de broccoli een paar minuten te stomen, worden de vezels verzacht wat het gemakkelijker maakt om het te verteren. Hoe Broccoli Rijst Maken

Hoe lang blijft broccoli rijst goed?

Hoe Broccolirijst bewaren en schoonmaken Verse broccoli kun je ongeveer 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Als je hier rijst van hebt gemaakt raden we je aan de rijst binnen 1 of uiterlijk 2 dagen op te eten. Zou je de broccolirijst eerst koken of wokken, kun je dit 2 tot 3 dagen afgesloten in de koelkast bewaren.

Hoeveel koolhydraten in broccoli rijst?

Voedingswaarden

Soort Per 100 Gram
waarvan verzadigd 0.1 g
waarvan onverzadigd 0.4 g
Koolhydraten 0.8 g
waarvan suikers 0.5 g
Adblock
detector