Wanneer Courgette Verspenen?

  • Zucchini’s moeten worden geoogst wanneer ze klein genoeg zijn om in hun geheel te eten.
  • Ze blijven groeien tot ze rijp zijn als ze ongeveer 8-10 weken oud zijn.
  • De beste manier om te zien wanneer courgettes klaar zijn om te oogsten, is door ze goed te bekijken.
  • Zolang de schil groen blijft, zijn ze nog onrijp.
  • Zodra de schil geel wordt, zijn ze rijp en klaar om geplukt te worden.

Tips on Starting Transplant Cucumbers, Squash & Zucchini in Cups -TRG 2015

Courgette kweken | Courgette zaaien

Kun je courgettes laten klimmen?

  • Ja! Zucchini planten klimmen graag op palen en latwerk.
  • Ze groeien snel en produceren veel fruit.
  • Om ze aan te moedigen om te klimmen, plant je courgettezaden minstens 6 inches uit elkaar in rijen met een tussenruimte van 12-18 inches.
  • Geef veel water tijdens droge periodes.

Hoe moet je courgette planten?

Zucchini planten hebben ten minste zes uur direct zonlicht per dag nodig. Ze groeien het best als ze in rijke grond met voldoende vocht worden geplant. Zucchini planten hebben regelmatig bemesting nodig tijdens het groeiseizoen. Om een geslaagde oogst te garanderen, moet u ze plukken voordat ze te groot worden. Snijd daartoe de uiteinden van de vruchten af, zodat ze niet doorgroeien.

Hoeveel water moet een courgette plant?

  1. A zucchini plant needs 1 gallon of water per week.

Hoe hoog wordt een klimmende courgette?

Een klimmende courgette kan tot 1 meter hoog worden. Hij heeft lange, dunne bladeren en produceert kleine gele bloemen. De vrucht is meestal groen als hij nog onrijp is, maar wordt oranjegeel als hij rijp is.

Kan courgette in de kas?

Ja, je kunt courgettes kweken in een kas. Zucchini planten hebben warme temperaturen nodig (70-80 graden F) overdag en koele temperaturen ‘s nachts. Ze hebben helder licht en veel water nodig. Zucchini planten doen het het beste als ze regelmatig bemest worden en voldoende water krijgen. Het is belangrijk om te onthouden dat courgetteplanten niet graag worden verplant. Plant ze in plaats daarvan direct in hun permanente huis. Als je niet zeker weet waar je courgettes moet gaan kweken, probeer dan eerst binnenshuis met zaadjes te beginnen. Zodra de zaailingen zijn ontkiemd, kunt u ze buiten uitplanten zodra het gevaar van vorst is geweken.

See also:  Hoe Neutraliseer Je Knoflook?

Hoe groot mag een courgette worden?

Zucchini’s kunnen tot 20 pond zwaar worden! Ze zijn een van de populairste zomerpompoensoorten omdat ze gemakkelijk te telen en zeer productief zijn. Zucchini’s zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar het hoogseizoen is juli-augustus.

Waarom stopt courgette met groeien?

Zucchini planten groeien het best als ze minstens zes uur zonlicht per dag krijgen. Zucchini’s hebben tijdens hun groeicyclus veel water nodig, dus zorg ervoor dat ze voldoende vocht krijgen. Als je merkt dat je courgetteplant geen vruchten produceert, probeer hem dan eens per week te bemesten met een stikstofrijke meststof zoals 10-10-10.

Adblock
detector